Start UiO inviterer DEG til årets kuleste idekonkurranse!

Arrangementet er GRATIS og åpent for alle studenter. Dørene åpner 18.00. Det vil bli servert tapas, og det er mulighet for å kjøpe drikke der.
ID: 18 år.

Hva er Idédugnaden?

Det er en lavterskelkonkurranse for deg som har en gründer i magen. Du kan melde deg på som en gruppe på max 4 eller alene. Det vil være mulig å danne gruppe når du kommer på Idédugnaden.

Under Idédugnaden vil man kunne jobbe videre med eksisterende idéer, eller finne frem til idéen på stedet. Vi stiller med inspirasjon, så det er absolutt ikke et krav å ha en idé før du kommer!

Mot slutten av kvelden skal gruppen pitche idéen på ett minutt foran andre deltakere og en jury. De beste idéene går videre til StartChallenge 4. november, hvor man en intensiv dag jobber sammen med mentorer for å ytterligere rafinere ideen.

Idédugnaden og StartChallenge blir arrangert i samarbeid med Inven2. Vinnerne av StartChallenge får tilbud om oppstartspakken Inven2Start. Les mer om hva pakken inneholder på www.inven2start.com.

 

Hva er Inven2Start?

Inven2Start er et lavterskeltilbud og en oppstartspakke for studenter som ønsker å skape sin egen fremtid gjennom å etablere et selskap på sin idé og prøve seg som gründer. Mange vil kalle det en akselerator. Inven2 vil engasjere seg i idéen din og hjelpe deg til å komme i dialog med eksperter innenfor ditt selskaps felt, men Inven2 sitter ikke i styret til det nyetablerte selskapet, og har ikke noe avkastningskrav. Ved oppstart vil studentene i det nyetablerte selskapet typisk både være både være styreleder og daglig leder. Hvordan det blir etter hvert er helt fritt. Selskapet bestemmer selv hvor rsakt, og i hvilken retning det skal gå videre.

Fem idéer fra StartChallenge får tilbud om å bli med videre i Inven2Start-pakken.

 

Inven2Start-pakken inneholder:
Inven2 kommer til å eie 3 prosent av aksjekapitalen (oppstartskapitalet) i selskapet. De gir 60 000 kroner i aksjekapital. 30 000 av de 60 000 kronene må brukes på mentorer. Man bestemmer selv hvem man vil ha som mentorer. Her kan man også få hjelp av Start UiO sin Insj-gruppe. Du får hjelp med regnskap, juridisk, forretningsplan og lignende fra Inven2Start programmet. Les mer på www.inven2start.com.

Vi ønsker deltakere VELKOMMEN til den kuleste innovasjonskonkurransen!

Idédugnaden 2016

Da var aftermovien fra Idédugnaden 2016 klar! Håper den faller i smak :)Start BI Start HIOA Inven2 Inven2Start University of Oslo Oslo studentinnovasjon

Opslået af Start UiO på 30. september 2016

Meld deg på