Start UiO er en studentorganisasjon som jobber for økt interesse for innovasjon og entreprenørskap blant UiOs studenter. Dette gjør vi ved å arrangere kurs, foredrag, konkurranser og møteplasser hvor innovasjon og entreprenørskap står i sentrum. Start UiOs mål er at samtlige studenter fra UiO skal se på det å starte for seg selv som en realistisk og mulig karrierevei når de er ferdig utdannet.

Vi gir veiledning i forbindelse med oppstart av egen bedrift, både ved direkte henvendelse til oss og ved informasjon publisert på internettsidene våre. Start UiO kan nås på telefon og email, og svarer på alle henvendelser med glede. Veiledningen er gratis og går først og fremst ut på å gjøre idéhaver oppmerksom på de ulike tilbudene som kan hjelpe kommende gründere.

Start UiO er et lokallag under paraplyorganisasjonen Start Norge, som består i dag av 20 lokallag. Disse befinner seg på de fleste store høyskoler og universiteter i landet. I Oslo er vi nå fem lokallag

  • Universitetet i Oslo (UiO)
  • Høgskolen i Oslo og Akershus (HIOA)
  • Høyskolen Kristiania (HK)
  • Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU)
  • Handelshøyskolen BI (BI)

Start Norge arrangerer Start Forum to ganger i semesteret, som er en nasjonal samling av og for Startere fra alle lokallag. Det vil variere hvor i landet det arrangeres. Flere hundre medlemmer møtes for å bygge nettverk, øke kompetansen sin, få inspirasjon og ha det skikkelig gøy. Disse samlingene i seg selv er en grunn til å bli med i Start. Morsomheter, foredrag, work-shops og kompetanseutvikling står høyere på prioriteringslista enn søvn og sightseeing. Det hele avsluttes selvfølgelig med en herlig fest!

0
%
Innovasjon og nyskapning
0
Medlemmer i Start UiO
0
Medlemmer nasjonalt
0
Lokallag nasjonalt