[vc_row][vc_column width=»2/3″][vc_single_image image=»6237″ img_size=»full» alignment=»center»][vc_column_text]

Vi inviterer DEG til årets kuleste idékonkurranse!

Torsdag 29. august inviterer Start UiO, i samarbeid med Inven2 og Insj UiO, nok en gang til en gratis og lærerik idékonkurranse!

Flere møteplasser for studenter? En ny måte å bruke plastavfall på? Et alternativt klubbkonsept? Trampoline på Karl Johan? Eller bare like fete kafeer som i København? Hvordan drømmer du om at fremtidens Oslo skal se ut?  

Ta med deg vennene/kjæresten/faddergruppa/foreningen på en morsom og lavterskel idéworkshop hvor dere kan drømme om hva som finnes og hvilke problemer vi har løst i fremtidens Oslo, få veiledning til å utvikle og realisere ideene, og vinne 5000 kr! Du trenger ikke ha en idé fra før av for å delta, men det er lov å ta med en egen idé hvis du har det. Meld deg på alene og bli plassert på et team, eller meld deg på sammen med et ferdig team på 4-5 stk! Det blir servert gratis pizza, og billig øl kan kjøpes i baren. 

Teamene med de beste ideene går videre til StartChallenge 14. september, hvor de får jobbe videre med ideen sine og konkurrere om å vinne Inven2 sin oppstartspakke for nye bedrifter, som blant annet inneholder 60.000 kr og gratis veiledning. Les mer om oppstartspakken her: https://www.inven2start.com/

 

PROGRAM

17.00 Dørene åpner

17.10 Fordeling av lag

17.30 Workshop

Del 1: Finn et problem å løse! 

Dere kommer enten på noe selv, eller jobbe ut fra et knippe temaer vi gir dere. 

Del 2: Hvem løser vi problemet for?

Lage kundeprofil og se på markedet. Er det et reellt problem? 

Del 3: Løsning

Hvordan skal man løse problemet til kunden/brukeren? Bruk kreativiteten din og det du har lært hittil til å komme opp med en løsning!

19.00 Presentasjon av ideene

19.20 Pause

19.30 Kåring av vinner

19.40 Avslutning/mingling

 

HVA ER IDÉDUGNADEN?

Hver høst arrangerer Start UiO Idédugnaden. Formatene på arrangementet har variert fra år til år, men grunnkonseptet har forblitt det samme: vise at entreprenørskap er noe for alle. Man trenger ikke spisskompetanse, masse startkapital eller et stort team for å starte en egen bedrift. Alt begynner med en idé.

 

PRAKTISK INFORMASJON

Årets Idédugnad finner sted på Escape (Studentbaren tilhørende Institutt for Informatikk) den 29. august klokken 17.00. Det vil bli servert gratis mat, og være mulighet til å kjøpe forfriskninger i baren.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=»1/3″][vc_column_text]

MELD DEG PÅ

[/vc_column_text][vc_column_text][/vc_column_text][vc_column_text]

https://www.facebook.com/startuio/videos/1288191944558332/

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]