Vi inviterer DEG til årets kuleste idékonkurranse!

Torsdag 18. oktober inviterer Start UiO til årets feteste idékonkurranse!

Enten du har en idé fra før, eller ønsker å komme på en idé på stedet vil Idédugnaden gi deg verktøyene og inspirasjonen du trenger til å gå fra en idé til noe større! Du kan enten melde deg på med en gruppe, eller komme alene, så danner vi grupper når du kommer.

Arrangementet finner sted i Oslo House of Innovasjon og er GRATIS og åpent for alle studenter. Det vil bli servert mat, og det er mulighet for å kjøpe drikke der. Dørene åpner 17.00, programmet og matserveringen starter kl 17.30.

Hva går Idédugnaden ut på?
Idédugnaden er en lavterskel idékonkurranse for deg som er nysgjerrig på å bli gründer, eller ønsker å lære mer om hvordan du skal jobbe med nye idéer. Enten du har en god idé fra før, eller kommer på idéen på arrangementet vil mentorer hjelpe med råd og inspirasjon for å utvikle idéen til noe stort!

Mot slutten av kvelden skal hver gruppe pitche sin idé foran de andre deltakerne og en jury. De beste idéene vil være med i konkurransen om å vinne 5000 kroner, samt bli invitert videre til StartChallenge, hvor man får jobbe videre med mentorer for å ytterligere finpusse idéen!

Idédugnaden og StartChallenge blir arrangert av Start UiO i samarbeid med Inven2. Vinnerne av StartChallenge vil får tilbud om oppstartspakken Inven2Start. Dette er en fantastisk mulighet for alle gründerspirer!
Les mer om hva pakken inneholder på her.

Vi ønsker alle deltakere VELKOMMEN til den kuleste innovasjonskonkurransen!

Aldersgrense: 18 år

Meld deg på

Idédugnaden 2016

Da var aftermovien fra Idédugnaden 2016 klar! Håper den faller i smak :)Start BI Start HIOA Inven2 Inven2Start University of Oslo Oslo studentinnovasjon

Slået op af Start UiO i Fredag den 30. september 2016